PotatoEurope 2017  • 13-14 September, 2017
  • Emmeloord Nederlandse vlag


Opdrachtgever: DLG Benelux

Internationale vakbeurs rond de gehele waardeketen van de aardappel

Potato Europe is een jaarlijks event voor de Europese aardappel sector georganiseerd in en door deze vier landen: Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Het is een internationale vakbeurs rond de gehele waardeketen van de aardappel. Eén keer in de vier jaar is Nederland aan de beurt en dat is dit jaar!

Potato Europe 2017 wordt op 13 en 14 september gehouden in Emmeloord, de stad die wordt omgedoopt tot aardappelhoofdstad van Nederland deze dagen.

Ik ben bij eerdere edities van Potato Europe betrokken geweest. Voor deze editie ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor de opbouw van de beurs en de registratie van de bezoekers.

Wat vindt u op de vakbeurs? - Tractoren, - Transportvoertuigen en transportbanden apparatuur, - Technologie voor grondbewerking, zaaien, - Bemesting en irrigatie, - Rooiapparatuur, - Speciale gewassen, - Gewasverwerking en voorbewerking - Gewas bescherming en plantenverzorging - Kassen - Opslag en koeling - Verpakking, sorteer- en transporttechnologieën - Technologieën voor verwerking - Apparatuur (biotechnologie / zaad, bemesting, pesticiden, brandstof en smeermiddelen) - Landbouw en besturingssoftware - Direct marketing, informatie, wetenschap en onderzoek.

Event website
www.potatoeurope.com/

Voor alle aankomende events bekijkt u onze EvenementenkalenderDeel dit event

Building on Events © 2015 | Design KIKMEDIAZONE