Online nieuwjaarsborrel: North Sea Farmers

Online nieuwjaarsborrel: North Sea Farmers

Door de community North Sea Farmers werd ik begin december gevraagd om mijn expertise. Lotte Bronswijk: “We zijn we een online nieuwjaarsborrel aan het organiseren die op 28 januari zal plaatsvinden. We hebben allerlei leuke ideeën om dit interactief te maken middels break out rooms e.d., maar niet zo veel ervaring om dit in een online setting ten uitvoer te brengen. Omdat jij alle deze expertise in huis hebt ivm het organiseren van alle Algae Webinars, willen we jou vragen om te helpen bij de regie van dit event. Met name de afstemming en gebruik van het online medium, zodat wij ons kunnen focussen op de inhoud”.

Perfect, dan ben je bij mij aan het juiste adres! In 2020 heb ik snel moeten schakelen van live workshops naar online events en op 22 april 2020 was het eerste webinar een feit.

Het was een leuke samenwerking met Lotte en het team. Ik heb de samenwerking met René Pouwelse opgezocht voor de techniek en de regie, samen hebben we er een professionele en gezellige bijeenkomst van gemaakt met een toost op het nieuwe jaar, diverse vragen aan de leden om warm te worden voor de break-out rooms waarbij ze met behulp van de toegezonden kaart met een rode en een groene kant kunnen stemmen. Het nieuwe logo van NSF werd zo nog eens extra onder de aandacht gebracht. In de break-outs room ging men vervolgens in 6 groepen uiteen om met elkaar door te praten over 3 vragen rondom het 160ha initiatief. Welke resultaten zijn voor jou belangrijk, hoe kun je bijdragen en welke samenwerkingen zijn belangrijk voor jou? Koen en Marlies vragen plenair een aantal deelnemers naar hun ervaringen in de break-out: was het constructief en heb je nieuwe mensen ontmoet? We sluiten af met de aankondiging van de eerstvolgende workshop en een bedankje voor de grote deelnamebereidheid. Wie wil, kan nog even verder praten met zijn groepje in de break-out rooms. Cheers to the New Year!

A throwback to 2020 for North Sea Farmers

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update over mijn projecten én interessant nieuws uit de evenementenbranche. Je kunt je altijd weer afmelden.