Over mij

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het initiëren en organiseren van beurzen, conferenties, congressen en andere events met een internationaal karakter voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Van organisator ben ik verbinder geworden, mijn netwerk is groot en wordt steeds groter. De laatste twee jaar ben ik bezig met projecten waarbij ik op zoek ga naar mensen die interessant zijn om te komen spreken, bereik de doelgroep die de exposant wil ontmoeten, en maak me hard voor meer internationale deelnames en bekendheid van beurstitels en congressen. Verbindingen op events stel ik centraal.

Mijn focus ligt daarbij op events in de food en agri sector. Dagelijks voedsel is niet voor iedereen weggelegd. Gelijkheid is één van mijn kernwaarden. En ik ben ervan overtuigd dat er veel meer mogelijk is om het wereldvoedselprobleem te verkleinen en dat voedsel eerlijker verdeeld kan worden in de wereld. Door wat minder te consumeren, minder te verspillen, maar ook meer gebruik te maken van mooie alternatieve voedselbronnen (zeewier, insecten) en door technologische oplossingen en andere manieren van telen (zilte teelt of urban farming). Ik ben al sinds 2012 betrokken bij Seagriculture, AlgaeCongress, Novel Food workshops, de Free From Food Expo en Functional Food en initieer bijeenkomsten met kennissessies op events als Fruit Attraction, Seed Meets Technology, Agri Food Tech en HortiContact. Ik zou graag nog vaker bij dit soort bijeenkomsten betrokken raken die een bijdrage leveren aan de VN duurzaamheidsdoelstelling ZERO HUNGER..

Ik wil mensen en bedrijven verder helpen: met bijeenkomsten en kennisoverdracht, maar ook matchmaking sessies of diners. Het resultaat is niet altijd uit te drukken in harde contanten, maar ook met ideeën, inspiratie, nieuwe kennis, een drempel die soms genomen moet worden, happiness, allemaal mooie resultaten. Een belangrijk onderdeel op een event zijn de pauzes en de dineravond, want: eten verbindt. Het zorgt voor een moment van rust en reflectie, tijd met elkaar en biedt ruimte voor een goed gesprek. Deelnemers zijn vrij om contacten te leggen, genieten in een andere omgeving en als je dan nog met verrassende gerechten komt die met het thema te maken hebben, dan ontstaat er iets. Iets magisch, blije mensen, aandacht voor elkaar, goede contacten die uiteindelijk leiden tot samenwerkingen, liefst in een richting die goed is voor deze wereld.

Neem contact op

Christie de Vrij, Building on Events
Mail: christie@buildingonevents.com
Mobiel: +31 6 446 22 231
KVK: 30266989