Van live naar online event: Grassa

Van live naar online event: Grassa

Ik werd benaderd door Marieke Vanthoor (Grassa) dat hun live event waarbij een nieuwe techniek aandacht zou krijgen, alweer niet door kon gaan vanwege de Corona maatregelen. Het programma stond, de deelnemers waren al bekend, met limiet 30 i.v.m. live event.

Omdat het voor Grassa heel belangrijk is om toch aandacht te besteden aan het onderwerp “Potentie van Bioraffinage voor Food en Feed” hebben ze mijn hulp ingeschakeld om van het live event een online event te maken. Daarbij hebben we ook de deelnemers bekeken en samen met Grassa gezorgd voor meer deelnemers én kwalitatief betere deelnemers. Door inzet van eigen social media kanalen hebben we in korte tijd veel mensen aangehaakt gekregen. Ook hebben we aandacht van de pers gevraagd, wat resulteerde in een artikel van 1,5 pagina in de Groen special van het Dagblad van het Noorden.

Nicole van Rengs, de directiesecretaresse waarmee ik veel heb samengewerkt is dik tevreden: “Christie heeft ons uitstekend geholpen met het realiseren van ons eerste online event. Wat ons betreft was het een mooi begin van een prettige samenwerking en we hopen hier in de toekomst een vervolg aan te geven”.

Dat vervolg komt er al aan, op 10 februari komt een tweede webinar speciaal voor het ministerie van LNV. Bekijk hier de promotiefilm die is gemaakt om het proces van bioraffinage van in dit geval prei te laten zien (ipv de live demo).

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update over mijn projecten én interessant nieuws uit de evenementenbranche. Je kunt je altijd weer afmelden.