Audio Reality als matchmaking tool op beurzen

Audio Reality als matchmaking tool op beurzen

Audio Reality biedt legio mogelijkheden voor events! Wij hebben een concept bedacht om audio reality in te zetten om op beurzen matchmaking te realiseren. De primeur van de innovation tours was in Barcelona!

Hoe en waarom?

Exposanten zijn op zoek naar gerichte en geĂŻnteresseerde bezoekers. Bezoekers zijn op hun beurt op zoek naar een beetje houvast of een thema op de beurs dat aansluit bij hun interesses en organisatoren willen graag vernieuwing om hun beurstitel interessant en aantrekkelijk te houden. Met deze innovatieve beurstours die wij ontwikkelden met een klant worden al deze wensen vervuld.

We hebben een leverancier gevonden die enorm gedreven is en continue het product innoveert, naar de wensen die er zijn. We maken gebruik van SIPP (sound input per person) headsets voor een persoonlijke en intense geluidsbeleving waardoor de aandacht voor de presentatie heel goed is. Door gebruik te maken van deze draadloze headset voorkom je bovendien geluidsoverlast op de beurs.

Het concept innovation tours is niet complex, maar wel te lang om hier in dit artikel uit te leggen. Ik kom graag met mijn leverancier een demo verzorgen en samen bedenken hoe u audio reality kunt inzetten!