Building on Events sponsort een team van de Batavierenrace!

Building on Events sponsort een team van de Batavierenrace!

De Batavierenrace is een groot sportevenement dat in 2022, na 2 online edities vanwege de coronacrisis, weer live plaatsvindt. De 50ste editie vindt op 29 en 30 april weer fysiek plaats! De route loopt van het centrum van Nijmegen, via Duitsland, door de rustige Achterhoek en over de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes. Building in Events sponsort team Protagoras! Protagoras is de studenten vereniging van Medische Technologie aan de TU Eindhoven. Deze vereniging vaardigt een team van 30 studenten af die afstanden van 5 – 15 km gaan hardlopen. Er wordt inmiddels flink getraind door de studenten!

Omdat Building on Events erg inzet op gezondheid en verbinding/samen zijn is dit een zeer passend event om haar steentje aan bij te dragen.

3 leuke facts:

  • De Batavierrace is de grootste estafetteloop ter wereld, het staat vermeld in het Guinness Book of World Records.
  • De teams lopen in estafette vorm, waarmee je samen naar een doel toewerkt. Connecting people is wat Building on Events heel belangrijk vindt.
  • Building on Events stimuleert een gezonde leefstijl en beweging, dus wij vinden het fantastisch dat deze studenten gaan trainen en mee gaan doen aan de Batavierenrace!

We wensen de studenten veel succes!

Building on Events