Duurzaam bedrijfsuitje in de Kromme Rijnstreek

Duurzaam bedrijfsuitje in de Kromme Rijnstreek

Wie kent de Rammenas nog?

Binnenkort kunnen bedrijven een duurzaam bedrijfsuitje boeken in de Kromme Rijnstreek waar je op de fiets of tandem op zoek gaat naar verloren groenten en veel te weten komt over groenten en fruit uit de streek.

Zes studenten van de Minor de Leefbare Stad van HU University of Applied Sciences Utrecht (Hogeschool Utrecht) hebben deze opdracht uitgevoerd voor Local2Local en Fietsen voor m’n eten en vertelden erover op de radio!

Over een paar weken leveren ze het prestigieuze project op. De begeleiders en opdrachtgevers zijn heel enthousiast over de opzet van het uitje, de professionaliteit van de uitvoering, de leuke elementen die erin verwerkt zijn, het combineren van gezelligheid en educatie, het gebruik maken van lokale producten ook voor de borrel, het betrekken van de boeren en zorgen voor een verdienmodel en hun te gekke promotiefilmpje. Wat een talenten! Hoe leuk is het dat het niet bij een plan blijft, maar dat dit uitje straks te boeken is via Fietsen voor m’n eten Kromme Rijnstreek!

De studenten spreken ook op Houten FM. Beluister het interview.

Nu zijn jullie natuurlijk erg nieuwsgierig! Laat me weten als er interesse is van jouw bedrijf in dit uitje in Houten en Bunnik, start en vertrek bij Fort ‘t Hemeltje!