Beurstours Oncologie in Perspectief

Beurstours Oncologie in Perspectief

Op 20 juni zijn er op het Oncologie in Perspectief Symposium in de Meervaart in de lunchpauze diverse beurstours georganiseerd.

De wens van de organisatie (Antoni van Leeuwenhoek Academie) was om zoveel mogelijk deelnemers in de lunchpauze van een uur langs de stands te leiden. Het was een challenge en samen met de organisatie hebben we het volgende bedacht. We delen de bedrijven in in 2 groepen met 2 tourleiders en 2 kleuren headsets en maken minitours van maximaal 15 minuten. Dan kunnen we 3 rondes verzorgen in het uur. Dat betekent pitches bij de stands van 3 minuten om nog ruimte te houden voor introducties, lopen en terugbrengen van de groep naar het beginpunt, waar alweer de volgende groep klaarstond.

De routes gingen langs de volgende bedrijven: Tour 1: GLNP, Mediq en Amoena en Tour 2: Sorgente, Thuasne, Stap.nu en Fresenius.

Er was veel enthousiasme bij de exposanten en bezoekers. De bedrijven hadden het goed voorbereid door instructies die waren gemaild en een korte briefing vooraf. Thuasne was de topper, ze hadden de 3 minuten pitch perfect getimed, gebruikten video als ondersteuning, lieten hun compressie producten rondgaan en deelden ook nog een visitekaartje uit. Het is best tof om in zo’n korte tijd bezoekers zo compleet te informeren met een stukje beleving erbij. Van de bezoekers kwamen leuke vragen en er was interactie.  Ook trokken de tours de aandacht van andere bezoekers en exposanten!

Gefeliciteerd met het 25 jarige jubileum en graag tot volgend jaar met de beurstours!