Bevindingen IBTM

Bevindingen IBTM

“Instability is becoming the new normal”, deze kreet heb ik vaker gehoord, maar het blijft toch verontrustend. Moeten we maar dealen met de geo-politieke instabiliteit? Reed Travel Exhibitions heeft in elk geval zijn commitment afgegeven aan de stad Barcelona voor vervolg van IBTM, terwijl deze stad geteisterd is door terrorisme en politieke opschudding.

Positief nieuws: In het jaarlijkse Trends Watch report van IBTM wordt gesproken over een glansrijk nieuw evenementen jaar na een aantal jaren van economische en politieke instabiliteit, is er vernieuwde veerkracht en vertrouwen.

Technologie steeds belangrijker. IBTM had een start-up paviljoen opgezet voor nieuwe en opkomende tech companies, super interessant. Met onder andere de MIO robot die je kan helpen met vragen op een event en drankjes of kaartjes kan verkopen. Onze nieuwe medewerker?

Facts
  • 30ste editie
  • 74.000 appointments, 23% growth
  • 3.000 exhibitors
  • 150 countries
  • 3.400 inkopers voor meetings, incentives en trainingen

Lees hier een compleet artikel van MPI.

Mijn persoonlijke winst in vogelvlucht

Ik had goede afspraken met het convention bureau Stockholm, Ierland en met het Belgium Convention Bureau voor events in de nabije toekomst, met Women in Business voor een groots event in Gothenborg in 2019, met Josephine en Felix van het NBSO, met EventoPlus, Conventia, Cenarte, RafaelHoteles, Leids Convention Bureau, Holiday Inn Leiden, MPI, MyworldofExperiences Andorra, CostaExperiences, Pepperprojects voor samenwerking. Ook heb ik een uitgebreide demo gedaan bij CVent en andere tech bedrijven. En ik ben verder in gesprek gegaan met Mariska van Word of Mice over mijn rol als influencer! Het waren intensieve dagen met ook nog eens goede avondprogramma’s, laat ik daar nou ook van houden! Het Do It Your Self dinner van Mireille was super geslaagd, top netwerk-idee om op een avond veel organisers samen te laten koken en eten!