Less is more

Less is more

Less is more, dat wordt mijn motto van 2018. Wat dan en hoe? Nou, dat moet ik nog wat verder uitwerken. Ik ga in elk geval aanzienlijk minder vlees eten! Eens proberen wat het met me doet als ik 2 maanden geen vlees eet. Maar ook zakelijk ga ik minder op mijn bordje nemen. Echt? Ja! Ik wil meer focus en rust. De dingen die ik doe, wil ik goed doen en uitbouwen en niet te veel tegelijk aanpakken en elke kans aangrijpen. Ik wil dankbaar zijn voor wat er al is en van daaruit bouwen (gepikt van Anke Verbruggen). Of dat lukt? We gaan het zien. Er komt in elk geval dit jaar ook ruimte voor “me” en er staan heel wat reisjes op het program: een lang weekend Frankrijk, skiën in Oostenrijk, de Inspiring Spring Break in Valencia met 8 ondernemende vrouwen en het M&I Forum in de Algarve. Lekker toch? Omdat het kan en omdat ik ervoor kies! Ik zie al “more”.