Passie voor food!

Passie voor food!

Steeds meer vanuit je passie dingen ondernemen, dat is het nieuwe ondernemen. Het is nog best lastig. Maar als je een passie hebt voor food en voor Spanje en op zoek bent naar beurzen die nog niet veel internationale bekendheid genieten en dan ineens op het Iberian Mice Forum aan een tafeltje zit met een DMC die ook zelf een geweldige foodbeurs organiseert, dan ontstaat er iets! Ik wil met hem samenwerken en dit pareltje aan meer mensen laten zien!

Het idee voor de food inspiratiereis is zo geboren! San Sebastián is uiteraard the place to be, en daar kwam ik Iban Unzueta nou ook net tegen! In San Sebastián en de hele regio (Baskenland) draait het om food. Ook voor incoming groepen zijn er prachtige dingen te doen, zoals zelf naar de markt met een chef-kok en dan in een kookstudio je eigen maaltijd bereiden alles volgens lokale traditie (o.a. rode bonen heb ik me laten vertellen)! Teambuilding ten top (Hagoos). Ondertussen hoor je alle verhalen van de gepassioneerde chef!

En deze vond ik ook mooi: een organisator die voor wielrenners mooie meerdaagse programma’s opzet, maar dan wielrenners die ook wel graag een lekker hapje eten. De chef fietst mee, hij is fervent wielrenner en pauzeert bij culinaire hotspots. Als klap op de vuurpijl  kom je op een van de dagen uit bij zijn sterrenrestaurant, wordt heerlijk verwend op het terras maar daarna ga je (ik denk dat je eerst mag of moet douchen) aan de slag met de sterrenkok! Vet toch? BasqueCountryCycling.

Heb jij nou ook iets met food en wil je mee op de food inspiratiereis van Meetin(g)Spain, die veel aandacht heeft voor slowfood en organic, laat het me weten! We vertrekken op 29 mei en reizen 31 mei weer terug, je kunt uiteraard je reis ook met een dag verlengen om naar de Rioja streek te gaan of nog meer afspraken te maken met lokale aanbieders of om lekker in San Sebastian rond te slenteren, het is vast ook al wel lekker weer voor het strand!

Wat houdt de inspiratiereis in?

Een compleet verzorgd pakket met andere Nederlanders met transfer van luchthaven Bilbao – San Sebastian (100 km), 2 nachten in hotel Barceló Costa Vasca met eigen kamer, pinxtos tour, San Sebastian by night, vervoer naar de beurs, beursbezoek met 100 exposanten, veel beleving, afspraken op maat, lunch bij Restaurant Inigo Lavado, na beursbezoek transfer naar het hotel en ’s avonds een experiental dinner! Volgende dag: 1-op-1-meetings in het hotel, bezoeken aan leveranciers naar keuze en/of naar het Basque Culinary Center en transfer naar de luchthaven.

De vlucht is niet inbegrepen, al kunnen we die uiteraard wel voor u verzorgen. Bezoek de website van Meetin(g)Spain voor meer informatie over de Inspiratiereis Baskische Keuken. Wees er snel bij, tot 15 februari geldt een vroegboekkorting van €75,-.