Pro Deo 2016

Pro Deo 2016

Als ondernemer doe ik elk jaar één project zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Pro Deo dus. Dat is ontzettend leerzaam, dankbaar en het levert een nieuw perspectief en een uitbreiding van mijn netwerk op. Dus één pro Deo project per jaar houden we erin!

Zo heb ik vorig jaar de social media activiteiten van de Houtense Ondernemers Dag opgepakt. Het was bijzonder interessant om bij de organisatie van dit evenement betrokken te zijn, te leren van het communicatieteam en als één van de eersten geïnformeerd te worden over de genomineerde bedrijven, de gastspreker, het aantal inschrijvingen en het programma. Ik heb vele ondernemers in Houten leren kennen en mijn netwerk flink uitgebreid.

Ooit ben ik bij de tennis begonnen met een Ladies Night, een kleine activiteit voor dames. Dit gezellige avondje is na een paar edities uitgegroeid tot een lokaal Goys event met braderie, kinderactiviteiten, eet- en drinkplein, tennis clinic, presentatie van alle lokale activiteiten, talenten podium, workshops en feest met lokale bands!

Dit jaar doet de titel van dit artikel zijn naam echt eer aan: ik ben gevraagd om voor de Opstandingskerk in Houten een feestje te organiseren rondom de verbouwing. Op 11 september gaan we met alle betrokken op expeditie door de kerk zoals het volk Israël door de woestijn trok. Er is ruimte voor sportieve prestaties, gesprekken, opdrachten, eten en drinken, rust op pleisterplaatsen en speeddaten. De kinderen verzorgen de openingsshow op het plein voor de kerk en worden door professionals opgeleid. We hebben de lat wat hoog gelegd, maar de reacties zijn nu al heel positief en enthousiasmerend. Allemaal pro Deo!