2017 gestart in sneltreinvaart

2017 gestart in sneltreinvaart

Het jaar 2017 is voor mij begonnen in sneltreinvaart. Momenteel ben ik voor 3 verschillende klanten tegelijk bezig met voorbereiding van evenementen in februari, maart en mei. Daarnaast is een aantal projecten in ontwikkeling, zie Meetin(g)Spain.

Van 13-15 februari staat de vijfde Handels- en Investeringsbevorderingstraining gepland. Samen met Xportwise organiseer ik in het Parkhotel in Den Haag een driedaagse training voor 20 ambassade medewerkers. Na de training wacht hen een interessante 5 daagse in-company week, elk bij een bedrijf in de door hen gewenste (top)sector.

Gelijktijdig ben ik voor IIR Amsterdam aan de slag om een conferentieprogramma over BRZO op te zetten. 400 Nederlandse bedrijven vallen onder het besluit risico zware ongevallen, omdat er gevaarlijke stoffen aanwezig zijn. Deze bedrijven moeten aan een heel aantal eisen voldoen en worden geïnspecteerd. Aan mij om een actueel programma samen te stellen met sprekers die ertoe doen, en onderwerpen die actueel zijn en waar de BRZO bedrijven in de praktijk verder mee vooruit kunnen. De dag wordt een mix van inspectiediensten, overheden, BRZO-bedrijven en advies- en advocatenkantoren. Alles onder regie van een professionele dagvoorzitter Joost Hoebink. Een nieuw topic voor mij bij een nieuwe klant, een mooie uitdaging! Ik ben naast programmamanager ook projectleider voor het seminar en werk samen met een marketing & partnership manager en een coördinator.

Voor de 11de editie van RailTech Europe, die groter en omvangrijker wordt dan ooit, ben ik coach voor de conferentie programmamanager en de conferentie projectmanager. RailTech wordt gehouden van 28-30 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Een driedaags internationaal conferentie programma over ERTMS, Rail Data en Maintenance of Rail Infrastructure, naast de grote beurs, maakt het een zeer waardevol event voor de internationale rail sector. Deze editie is er ook aandacht voor start-ups, diverse awards en de rail carrière. Op de beurs worden 7.500 bezoekers verwacht.