Aanpassen en schakelen | En door! maar dan anders

Aanpassen en schakelen | En door! maar dan anders

Sinds maart zijn we allemaal in het diepe gegooid. Al mijn geplande projecten voor 2020, wat een veelbelovend jaar zou worden, vielen weg. Met een internationale klant ben ik snel gaan schakelen en hebben we 7 workshops die in Europa gepland stonden, omgezet naar webinars. Daar komt best het een en ander bij kijken, ik heb snel geleerd en continu wat aanpassingen gedaan. De wens was om het webinar zoveel mogelijk op een echte workshop te laten lijken.

Op het online platform geven we iedereen aandacht, we hebben polls geïntroduceerd, we sturen deelnemers instructies en verzorgen een dry-run, deelnemers ontvangen een mooi overzicht van profielen van alle andere deelnemers, we delen leuke recepten die met het onderwerp te maken hebben (omdat een gezamenlijke lunch of diner er niet meer in zit), ik instrueer de sprekers en de deelnemers een dag tevoren en heb op de dag zelf alle regie in handen, dwz contact met de techneut, de dagvoorzitter, de opdrachtgever, de social media specialist en alle sprekers en deelnemers. Het werkt perfect, de deelnemers zijn super tevreden. Bekijk dit filmpje maar.

Deze feedback heb ik o.a. ontvangen:

‘Better than the big conferences’, ‘Excellent organization’, ‘The best meeting I ever joined’.

Ik verzorg ook websites, registraties, facturatie en betalingen. Mocht je een keer behoefte hebben aan dit laatste, ik kan echt zo inspringen, ik heb zelf het abonnement op een registratiesysteem en connectie met diverse betaalsystemen en kan heel makkelijk een nieuwe klant toevoegen. Voor een gering bedrag kan ik je daarmee helpen. Hier zie je de website van alle algen webinars om een beeld te krijgen.

Iets anders!

Ik ben betrokken bij een heel verfrissend event www.endoormaardananders.nl. Els Molengraaf organiseert het event: En door! maar dan anders met een heel gaaf, gevarieerd programma met sprekers uit de evenementensector, een bekende sporter, sportverslaggeefster en cabaretière, veel aandacht voor health en beweging, het thuiskantoor en nog veel meer. Ook is er muziek en een loungeborrel en uiteraard worden de COVID richtlijnen gevolgd. Building on Events en partners Sendux Audiovisueel en Audivers sponsoren het event. Met www.beurstours.nl zetten we de headsets op een heel bijzondere manier in, zodat iedereen met 1,5 meter afstand de sprekers en meer! goed kan verstaan. Kom jij ook? Aanmelden kan op www.endoormaardananders.nl.
Bekijk ook ons promofilmpje!

Daarnaast ben ik ook bezig met het opzetten van een relaxreis naar Spanje, volgend jaar juni met www.goysgenieten.nl. Met Simone ga ik nog iets anders leuks opzetten, je hoort snel meer!

Wat ik erg graag doe is een netwerk verder uitbouwen en de marketing / communicatie verzorgen van een community. Wellicht zie je aansluitingen met jouw projecten en kunnen we eens samen sparren.

We zitten als ondernemers natuurlijk niet stil.
 

Lieve groeten en succes met creatief zijn,

Christie de Vrij