Events geen oneindig bestaan

Events geen oneindig bestaan

Na 19 jaar stopt de beurs Event! Wow! Dat was toch wel even schrikken. De beurs waar ik heel wat jaren ben geweest om inspiratie op te doen en vakgenoten en leveranciers te ontmoeten.

Organisator Marc Leithof zegt: De beurs gaf eventprofessionals een inspirerende omgeving om hun vakkennis te verrijken en te verruimen. Event stond garant voor een beursvloer gevuld met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten, aangevuld met een toonaangevend sprekersprogramma.

Volgens hem kent de branche inmiddels vele andere manieren om met elkaar in contact te komen. Feit is in elk geval dat er veel concurrentie is ontstaan de afgelopen jaren en dat ieder product of concept moet meebewegen met de markt. Je moet continue bijstellen en aanbieden waar de klant naar op zoek is, oplossingen bieden voor vragen die er spelen. De wereld verandert snel, sta je stil, dan wordt je voorbij gehold. Experience marketing moet ingezet worden, al heb ik daar tijdens mijn opleiding nooit van gehoord en bestond het gewoonweg nog niet.

Maar… niet zo negatief! Ik geloof namelijk nog steeds in fysieke ontmoetingen, waarbij je contacten opbouwt, je onverwachte dingen ziet en beleeft en waarbij je mensen ontmoet waarmee je later efficiënt kunt schakelen en zaken mee kunt doen.

Ben benieuwd wat u ervan vindt en ik zie er naar uit om 15 februari in elk geval naar EventSummit te gaan! De formule van Arjen en Joris die (nog) levendig is!

Lees het artikel over stoppen van Event op eventplanner.