Nieuwe blauwgroene sector: Zeewier congres 7 & 8 november in Scheveningen

Nieuwe blauwgroene sector: Zeewier congres 7 & 8 november in Scheveningen

Morgen start de zesde editie van het internationale Seagriculture congres. Zeewier is een nieuwe groenblauwe sector waarvan we veel goeds mogen verwachten voor mens, maatschappij en het milieu.

Op 7 & 8 november is het Zuiderstrandtheater in Scheveningen het toneel voor deze sector in wording, waar alle internationale stakeholders zich verzamelen. Gedurende 6 sessies wordt de sector onder de loep genomen van plantteelt tot eindproduct en alles wat daar tussen zit. Het centrale thema is hoe helpen we elkaar om te komen tot een efficiënte en duurzame waardeketen?

Er is veel gelegenheid voor interactie en netwerken tijdens de pauzes, op de informatiemarkt, bij de posterpresentaties, tijdens het netwerkdiner bij Pier-Zuid en de excursie naar UrbanFarmers.

Alle deelnemers zijn ingedeeld in categorieën door middel van een icoon op de badge (endproduct, processing, cultivation, breeding of governance). Zo kan iedereen zijn “peers” opzoeken of makkelijk in contact komen met specialisten uit de volgende stap in de keten.

Meer info over het congres, de redenen om deel te nemen, het programma en de sprekers, persberichten, de trade show deelnemers, het diner en de excursie vindt u online. Of informeer bij mij.