Free From Food kiest voor Nordics

Free From Food kiest voor Nordics

De Free From Food beurs heeft zich snel ontwikkeld en speelt in op een enorm snel groeiende niche markt van allergeenvrije voedingsmiddelen (glutenvrij, notenvrij, lactosevrij etc).

Na Freiburg, Brussel, Barcelona, Amsterdam en nogmaals Barcelona is Stockholm de aangewezen plek voor de zesde editie van deze specialistische foodbeurs. Waarom Stockholm? De Free From markt in Scandinavië is groot. Stockholm speelt een belangrijke rol in de Scandinavische Free From sector en is centraal gelegen voor deze grote markt. Er is ambitie om de beurs te vergroten. Door te kiezen voor “Nordic” worden meer exposanten en bezoekers uit Finland, Noorwegen, Polen, Duitsland, de Baltische Staten en Rusland getrokken. Voor deze landen is Stockholm goed bereikbaar.

De beurs trekt steeds meer high level inkopers van de belangrijkste Europese retailers. In Barcelona hebben ruim 4300 inkopers de beurs bezocht. In Barcelona hadden meer dan 260 producenten uit maar liefst 39 landen een stand. Niet minder dan 77% van de exposanten boekt hun stand voor de volgende editie.

Building on Events gaat samen met de organisator en de exposanten weer een mooi aantal innovation tours in de markt zetten.