Food Experiences op events: Op bezoek bij Esther van Leeuwe

Food Experiences op events: Op bezoek bij Esther van Leeuwe

Ik wil me omringen met mensen die ook iets willen bijdragen aan deze wereld en die ik kan inzetten op events met hun producten en of met hun boodschap. Eén ervan is Esther van Leeuwe van Eat Art Collectiv. Claudia Alberda van C-vents tipte me over Esther, een ondernemer die haar hart is gaan volgen en naast koken aan huis vooral bezig is met de bewustwording van food en het systeem achter onze voeding. Ik zocht haar op! Esther werkt in een collectief waarbij ze gave programma’s ontwikkelt die op events ingezet kunnen worden als workshop of als cateringconcept. De programma’s zijn vermakelijk maar gelijk ook educatief! Zo hebben ze de algenbar (die nu op AlgaeEurope staat), maar ook het scarcity diner, the glowwine en het Tastelab. Wordt u nieuwsgierig en wilt u meer weten over Esther en Eat Art Collective? Vraag bij mij of Esther hoe we uw event kunnen verrijken met een food experience.