BoE in beweging, nieuwe website!

BoE in beweging, nieuwe website!

De meeste relaties die mij goed kennen weten wel dat ik altijd in beweging ben, letterlijk en figuurlijk. Naast het werken voor opdrachtgevers initieer ik steeds meer projecten zelf. Daarbij volgt ik mijn passie en enthousiasme voor Spanje en voeding. Ik ben 3 jaar gestart met Meetin(g)Spain, om meer bedrijven en mensen te laten genieten van het moois dat Spanje te bieden heeft. Dat resulteert in nieuwe opdrachten en projecten in Spanje: zoals een gave Culinaire Inspiratiereis naar Baskenland en de bezoekerspromotie voor een aantal beurzen van Fira Barcelona (o.a. Iwater). Nieuw is de promotie van retreats in Spanje onder de merknaam Relaxin(g)Spain.

Daarnaast ligt mijn focus bij conferenties en beurzen die een link hebben met mijn tweede passie: voedsel en Global Goal 2 “Zero hunger”, zo ben ik betrokken bij het samenbrengen van organisaties en instituten die Novelfood stimuleren (EABA TaskForce meetings in Frankfurt en Amsterdam en de Novelfood workshop in maart 2019 in Brussel).

Al deze projecten hebben een plek gekregen op mijn nieuwe website!