Grasdag Drive In! Wat een top concept

Grasdag Drive In! Wat een top concept

Vakblad de Boerderij biedt een unieke studiedag aan over Gras: de Grasdag 2021 Drive in: 10 juni in Deventer en 17 juni in Appelscha! Machines, demo’s, stands én workshops van experts: de Grasdag is dé plek waar je moet zijn voor alles over graswinning en goed ruwvoer.

Al deze onderdelen beleef je vanuit je eigen auto! Bij de entree ontvangt iedere deelnemer een welkomsttasje met hapje en drankje en een draadloze headset. De presentator neemt je al pratend mee over de beurs, langs de live machine demo’s en geeft je uitleg. Als je je weg vervolgt kom je langs de workshops waar diverse specialisten je toespreken en beelden tonen op een groot scherm. 

Als je de drive in bios verlaat kun je ook nog kiezen voor een meet en greet met de sprekers. Alles vanuit de auto! Je rijdt zelfs door de koeienstal! Er zijn 6 verschillende tijden waarop je deze belevenis kan boeken. Building on Events verzorgt de routes met de headsets.

Terugblik 10 juni

Bezoekers van de Grasdag hadden een geslaagd beursbezoek: Wat hebben ze beleefd in de 1,5 uur durende audio tour? In Deventer werd men donderdag 10 juni ontvangen met een welkom en een leuke goody bag en hoofdtelefoon en naar het weiland gedirigeerd om de auto op te stellen voor een gave machine demonstratie met alle uitleg daarover door een professionele presentator. De trekkers met hooischudders, balenpers en hakselaar rijden vlak voor de auto’s langs!

Daarna reden ze door naar de kapschuur van boerderij Maria Hoeve waar ze werden opgesteld bij een Drive in Bioscoop met een groot LED scherm, daar waren interesse presentaties van de volgende 4 sponsoren: DLF, de Heus, GroeNoord en DSV Zaden.

Langs de route die de bezoekers vervolgen over het erf staan diverse exposanten opgesteld die informatie aanbieden, maar ook gadgets uitdelen of een prijsvraag uitzetten. Dan rijden ze door de koeienstal van Boer Kloosterboer en maken nog een stop voor een gesprek met of vraag aan de sprekers! De Meet & Greet.

Hoe gaaf is dat. Door alle audio aan te bieden via de mooie draadloze headsets van Beurstours.nl kreeg elke bezoeker in de auto een audiotour! Het werkte uitstekend. Exposanten en sponsoren kregen veel aandacht.