Fietsevents met Fietsen voor m’n Eten

Fietsevents met Fietsen voor m’n Eten

Steeds meer mensen doen mee met Fietsen voor m’n eten! Er is veel media-aandacht, de Facebook groep blijft groeien en steeds meer mensen doen op de fiets hun boodschappen bij lokale telers, stalletjes en landwinkels.

Als voorfietser van de Kromme Rijnstreek activeer ik mensen om op pad te gaan om lokaal eten te kopen en laat ik de community groeien. Als ondernemende eventmanager doe ik dit uiteraard graag door leuke acties en evenementen te organiseren.

Terugblik: Meimaand Fietsmaand

We trapten onze acties af met de Meimaand Fietsmaand stempelkaart. Van 1 mei t/m 12 juni konden mensen op hun eigen moment naar de deelnemende ondernemers en stalletjes, die speciale actieproducten hadden bedacht. De acties varieerden van het kopen van asperges en eitjes gratis ontvangen, het kopen van een gemakzak om zelf heerlijke verse soep te maken tot het ontvangen van iets lekkers voor op de fiets na aankoop van vers fruit uit de regio. Bij aankoop van een actieproduct ontving de fietser een stempel, en een volle stempelkaart was in te wisselen voor een mooie duurzame glazen waterfles. Een mooie manier om mensen te activeren om te gaan fietsen in de Kromme Rijnstreek en lokaal eten in te kopen en nieuwe dingen te ontdekken!

Terugblik: Pinkster Fiets Festijn

Met Pinksteren op de pedalen om lokaal eten te halen! Voor de laatste twee weekenden in mei hadden we leuke fietstochten uitgezet met horecastops. We hadden diverse arrangementen aangeboden waarbij de fietsers door de streek langs de boomgaarden en de Kromme Rijn kwamen, konden genieten van de prachtige vergezichten met knotwilgen en tussendoor werden ontvangen met een lekker hapje en drankje op het terras van hun horeca-stop. Met bijna 100 verkochte arrangementen, was het Pinkster Fiets Festijn een succes en vraagt deze om een vervolg!

Up next: Zomer(s) Fiets Festijn

Vier weken lang toffe zomer arrangementen van high tea, picknick, een speciaal ontwikkelde lunch of borrelplank met een lokaal gebrouwen biertje. We hebben een serie leuke zomerse fietstochten uitgezet in samenwerking met horeca uit de streek. Laten we hopen op vele mooie weekenden en plan vast een lekker uitje met je moeder, partner, een stel vriendinnen of je gezin. Het wordt vast verrassend leuk want wij hebben hele leuke en bijzondere partners en plekjes gevonden! Bekijk de arrangementen.

Op de hoogte blijven van onze acties? Word lid van de Facebook groep en volg ons op Instagram.