In de publiciteit

In de publiciteit

Hou jezelf niet klein, maar shine!

Nog zo’n mooie tip uit de coaching sessie van Anke Verbruggen. Ok. Mooie tip, maar ik heb er nog geen actieplan bij gemaakt. Toch gebeurt er van alles, dus alleen al ermee bezig zijn levert op!

Afgelopen week was ik namelijk in een radio uitzending te horen. Bij het programma de Kracht van Houten waren Carola en ik uitgenodigd om meer te vertellen over Goys Gebeuren, een evenement in ‘t Goy. Hier kun je het radiofragment terugluisteren. Meer over GoysGebeuren.

Daarnaast sta ik als ondernemer in een artikel met top 10 tips voor rustige periode. Welke fijne en nuttige dingen kun je doen als ondernemer als je even wat meer ruimte in je agenda hebt? Baal er niet van, maar maak er wat van! Het heeft mij dit jaar heel veel gebracht!

Krachtiger naar buiten treden en een andere focus

Ja, Building on Events on the move.. Ik heb begin juni mijn eerste beursbezoekersreis opgezet naar Spanje. Ondernemen, kiezen voor wat bij je past en wat je leuk vindt! Ik laat het oude niet los, maar breng wel een andere focus aan. Na 5 jaar ondernemerschap is het echt fijn om een coaching sessie te doen om na te denken over jezelf en de richting die je op wilt gaan. Ik heb hele goede ervaringen met Anke Verbruggen en heb voor haar ook een klantverhaal geschreven, dat op haar website is gepubliceerd.

Dit was weer even genoeg shining! Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende blog.