Missie 2016

Missie 2016

Van Handels- en Investeringsbevorderingscursus in Den Haag, tot deelname aan de Meeting Incentive Madrid, lid geworden van de Business Club Spanje, een coaching traject met Anke Verbruggen, het sprekersprogramma voor Rail Technology Conferences Paris, de beursbezoekersreis naar FreeFreeFood in Barcelona, de vierde editie van Seagriculture in Cherbourg, social media voor de Houtense Ondernemersdag, en collectief bezoek aan Fruit Attraction Madrid, mede-organiseren van het eerste FODMAP Around the World Congres, het opzetten van mijn nieuwe website en de organisatie van het 9de Internationale Algen congres in Lissabon; 2015 was een enorm druk jaar met prachtige projecten! Ik heb heel veel nieuwe contacten gelegd en volop ideeën opgedaan, de eerste projecten voor volgend jaar zijn al weer in volle gang.

2016

Ik wil iets bereiken in het leven, voor u, voor de mensen om mij heen en voor deelnemers. Ik help al 20 jaar bedrijven bij het opzetten van conferenties en events. Denk hierbij aan het bepalen van de doelen en de thema’s, het benaderen van en contact houden met sprekers, sponsoren en exposanten. Maar ik ben ook vaardig in communicatie, planning en budgettering. Ik wil mensen en bedrijven verder helpen met het professionaliseren van bijeenkomsten. Ik kan u veel werk uit handen nemen en leg graag samen met u de puzzel voor uw aankomende event of bijeenkomst.

Mijn focus ligt in 2016 op:
 • Connecting people (in upcoming markets)
 • Sharing knowledge
 • Improving events!
Nieuw product: zakenreizen naar Spanje

Een nieuw product van Building on Events is de organisatie van zakenreizen naar vakbeurzen in Spanje. Het onderlinge contact en netwerken staat centraal. Ik verbind graag mensen en wil resultaat bereiken. De bezoekers zien noviteiten, ontdekken mogelijkheden op de Spaanse markt en hebben een aangenaam verblijf met meet & greet in het hotel, diner in de stad, lunch en transfers worden verzorgd. Op de beurs zal de organisatie en een inhoudelijke spreker u toespreken, er is een VIP area om te werken en ontmoeten en u gaat gegarandeerd met een paar goede contacten naar huis. De eerste reis was naar Free From Food Expo in Barcelona op 4 en 5 juni 2015.
In 2016 ga ik een reis naar ENVIFood (juni) en naar Fruit Attraction (oktober) in Madrid opzetten.

Geluk als positief virus

In het december nummer van Management Team las ik een mooi artikel over geluk: Geluk is een onstuitbaar positief virus. Steeds meer bedrijven hebben een happiness officer in dienst. Sonja Lyubomirsky deed onderzoek naar gelukkige mensen en vond 9 denk- en gedragspatronen. Ik vind ze mooi!, doe er je voordeel mee:

 • Gelukkige mensen wijden een groot deel van hun tijd aan familie en vrienden
 • Ze koesteren hun relaties en genieten ervan
 • Ze uiten hun dankbaarheid voor alles wat ze hebben
 • Ze zijn optimistisch over de toekomst
 • Ze wijden zich serieus aan hun levensdoelen
 • Ze genieten van het leven en proberen zoveel mogelijk in het nu te leven
 • Ze proberen hun evenwicht te bewaren in moeilijke situaties
 • Ze zijn vaak de eersten die anderen een helpende hand bieden
 • Ze doen wekelijks aan lichaamsbeweging