RailTech Europe 2017 – Een belevenis

RailTech Europe 2017 – Een belevenis

Ik ben enorm trots op een fantastische editie van RailTech Europe 2017 in Jaarbeurs Utrecht. We hebben maar liefst 7.700 bezoekers ontvangen op 28, 29 en 30 maart en daarmee de verwachtingen waargemaakt!

De feestelijke opening werd verricht door Joan Blaas (ProMedia Europoint), Roger van Boxtel (NS), Pier Eringa (ProRail) Pio Guido (ERA) en burgemeester Jan van Zanen (gemeente Utrecht).

De beurs, de conferentieruimte in de FoodGate, de workshop areas, de entree, de RailTech Arena, het Carrière plein; alles was af en heel mooi aangekleed in het thema met banners, signage, doeken, gobo’s, (rail)containers, sfeerverlichting en spots. Toch fijn een opdrachtgever die visueel is ingesteld en hier veel aandacht aan besteed! Ook door alle exposanten werd deze investering enorm gewaardeerd.

De internationale conferentie was ook een groot succes en in totaal ontvingen we bezoekers uit 52 landen op het grootse Rail Event in Utrecht. Ik heb erg genoten en ben zeer tevreden. Eén van de exposanten heeft dagelijks een mooi filmpje gemaakt, zie hier het filmpje van dag 2 om een indruk te krijgen.

Ik vertel u graag meer over het Carrière plein, de start ups, de pitches, de sfeer, de exposanten, de organisator ProMedia en partner ProRail, de leveranciers waar we mee werkten of het prachtige diner in de Janskerk. Spreek mij daar gerust over aan! Ik ben er trots op en hoop gauw weer een (rail)event voor ProMedia te coördineren!