Teamwork makes the dream work

Teamwork makes the dream work

Building on Events is allang niet meer een “eenpitter”. Het maken, vullen en up-to-date houden van mijn websites wordt gedaan door Emma, zij maakt en verstuurt ook de nieuwsbrieven voor diverse projecten en is verantwoordelijk voor mijn posts op social media. Zij zorgt dat mijn blogs de juiste tags krijgen, houdt de statistieken en hits op diverse kanalen bij en ontwerpt zelfs mijn banners of flyers.

Omdat veel van mijn projecten internationaal georiënteerd zijn, heb ik ook een samenwerking met Esther, die een eigen zakenreisbureau heeft en voor mij, mijn klanten en de deelnemers hotels, locaties en vluchten kan voorstellen en boeken. Bovengenoemde reis is een voorbeeld van een gezamenlijk project. Esther en ik hebben beiden een voorliefde voor Spanje, we hopen dus nog veel samen te kunnen organiseren ?.

Voor het informeren van deelnemers over beurzen en congressen en het werven van deelnemers werk ik met Claudia en Martijn en binnenkort komt Stefan ook in dit team erbij.

Voor alle Silent Experience projecten, de draadloze headsets op beurzen en congressen vorm ik een team met Roland en Leen.

De financiële administratie wordt gedaan door Ada.

Ik werk ook veel samen met andere event organisers om expertise te delen en elkaar te helpen, met Els en Marieke bijvoorbeeld. Met dit team kan ik heel veel mooie projecten organiseren! Weet u niet goed of een project past bij Building on Events? Leg het gewoon aan me voor en ik adviseer!

Ook mijn website is niet meer alleen, ik heb inmiddels deze websites:

www.buildingonevents.com

www.meetingspain.nl

www.beurstours.nl

www.congrescoach.com

www.relaxinspain.nl

www.algaeworkshops.org