Terugblik EventSummit

Terugblik EventSummit

Maak matches tussen exposant en bezoeker mogelijk met het product thema tour! Onze kick-off meeting op EventSummit was zeer geslaagd en we hopen bij meer organisatoren iets gaafs neer te zetten met de draadloze audio headsets. Ik heb velen van u gezien of gesproken op EventSummit, bedankt voor uw komst.

Het draadloze audiosysteem, het meest herkenbaar aan de kleurrijke hoofdtelefoons, wordt steeds verder doorontwikkeld en kan nu ook worden gebruikt voor mensen met een gehoorapparaat. Het systeem kan nu gecombineerd worden met diverse uitvoeringen hoofdtelefoons en ontvangers. Daarmee wordt een goede audiobeleving, ook in een akoestisch moeilijke omgeving, voor een grotere doelgroep bereikbaar. Iets voor uw theater, kerk, vergader- of eventlocaties om eens meer over te horen?

Matches tot stand brengen: De (verkopende) partijen op beurzen/events willen kwaliteitsbezoekers ontmoeten. Als organisatie kunt u ze helpen, door bezoekers gericht uit te nodigen voor bepaalde thema’s. Is er een nieuwe thema op uw event? Laat dan verschillende bedrijven en sprekers hier iets over zeggen, neem de bezoekers bij de hand, en doordrenk ze met dat onderwerp. Heel gericht, heel efficiënt voor zowel de bezoeker als de exposant. Cluster de bezoekers en begeleid ze op een vastgelegd tijdstip langs de sprekers/exposanten. Ik kom graag bij u langs samen met Roland Janssen van Sendux Audiovisueel om te bespreken hoe we dit samen kunnen realiseren en uw beurs naar een higher level te brengen.