Op naar Parkhotel voor 6de HIB

Op naar Parkhotel voor 6de HIB

Parkhotel Den Haag huist in een honderd jaar oud gebouw met vier verdiepingen en telt 120 kamers en vijf vergaderzalen variërend in grootte. Het hotel bevindt zich in het centrum van het ‘hofkwartier’, nabij het Koninklijk Paleis, de paleistuinen en op loopafstand van de meest begeerde winkelstraat. Het viersterrenhotel wordt gekarakteriseerd door de historische omgeving en de unieke trap in Escher-stijl op de begane grond, een modern contrast met de oudheid van het gebouw.

We hebben voor de zesde editie van de Trade en Investment promotion Course van mijn klant Xportwise (weer) gekozen voor het Parkhotel. Ze scoren goed door de centrale ligging, goede referenties van onze doelgroep, de prijs-kwaliteitsverhouding en de prettige samenwerking.

Recentelijk is het Parkhotel onder de vlag gekomen van de in Amsterdam gevestigde hotelmanagement-organisatie Europe Hotels Private Collection (EHPC). EHPC heeft een snelgroeiend portfolio, bestaande uit Park Hotel Amsterdam, Max Brown Hotels (met vier hotels in Amsterdam, Berlijn en Düsseldorf), Sir Hotels (bestaande uit vijf hotels in Amsterdam, Berlijn, Hamburg en Ibiza) en het asset management van W Amsterdam.

Interessante ontwikkelingen! Greetje Bazuin gaat me vandaag verder informeren. Verder laat Stefan van der Kooij me de Grote Kerk Den Haag zien in al haar pracht en praal. En ik ontmoet Rent-a-Rap initiator Robert Goorhuis om elkaar verder te boosten.