Uw jaarcongres naar Spanje

Uw jaarcongres naar Spanje

MeetingSpain wil bedrijven laten kennismaken met het prachtige Spanje; dat kan zijn het organiseren van uw jaarcongres in Spanje. Waar kunt u dit het beste houden? Spanje is een groot land met een enorme verscheidenheid aan regio’s, prachtige steden en grote internationale congreslocaties, maar ook prachtige landelijke finca’s en hotelketens met perfecte congresfaciliteiten.

Ik heb al kennisgemaakt met vele van de steden, regios, hotelketens en beurslocaties en help u graag bij het vinden van dé regio, dé venue en dé lokale partners die u nodig heeft om het event onvergetelijk te maken.

Uw jaarcongres reist van land naar land en nu u heeft gekozen voor Spanje, wilt u ook graag veel bedrijven uit Spanje betrekken in het sprekersprogramma, als deelnemer aan het congres en mogelijk zelfs als sponsor. Graag kijk ik met u naar geschikte partners en kanalen om deze partijen te vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten en organiseren van mooie internationale congrestitels weet ik hoe ik te werk moet gaan.

Meer weten over de diensten van MeetingSpain? Bekijk de vernieuwde website!