Value proposition voor beursorganisatoren

Value proposition voor beursorganisatoren

Als beursorganisator bent u continue bezig uw concept aan te scherpen, is uw value propositie nog up-to-date? Hoe krijgt u weer hetzelfde aantal meters verkocht, of liever nog groei? Exposanten zijn veeleisend en willen het juiste vakbezoek op de beurs maar vooral op hun stand ontvangen. Biedt u ook kennis en innovatie aan op de beursvloer, ook daar is steeds meer vraag naar. In hoeverre kunt u de exposanten tegemoet komen en zou het niet geweldig zijn als u zelf wat meer sturing kunt geven aan bepaalde interessante thema’s en kunt zorgen dat de bezoekers aan de juiste exposant gekoppeld worden en op de stand langskomen?

Building on Events kijkt altijd naar mogelijkheden om u te supporten in de veranderende markt van beursorganisatie. Met het recent ontwikkelde concept “de innovatie tour” heeft u zonder enorme investeringen of enorme (proces)verandering een troef in handen waarmee u meerwaarde creëert voor zowel de exposanten als de bezoekers!

U creëert matches tussen bezoekers en exposant, thema’s krijgen de aandacht, u biedt innovatie en de draadloze headsets met mobiele zenders zijn makkelijk in te zetten en mee te nemen door tourguides; specialisten die een groep bezoekers over de beurs begeleiden en exposanten introduceren die hun innovatie pitchen.

Misschien duizelt het u, dit moet u hebben en inzetten voor uw komende editie of uw nieuwe concept. Bel me en we maken een afspraak om een demo te geven en alles rustig door te nemen. U krijgt hier geen spijt van. Meerdere beursorganisatoren zijn u al voorgegaan en genieten van het succes. Meer weten? Bezoek de beurstours website.