Eerste buitenlandse klant – Building on Events goes international

Eerste buitenlandse klant – Building on Events goes international

Het feit dat ik internationaal opereer is geen nieuws, het staat zelfs in mijn doelstelling: coördinatie van btob events met een internationaal karakter. Met Building on Events goes international doel ik nu op mijn eerste buitenlandse klant! Dat is geweldig, maar had ook heel wat voeten in de aarde met het opstellen van een internationaal contract, je aansprakelijkheid, BTW kwesties, et cetera. Maar met dank aan specialisten uit mijn netwerk en ZZP Nederland heb ik deze zaken ook op orde!

Het gaat om de organisatie van workshop: Impact of standardization in the algae sector, CEN BT WG 218 bij CEN CENELEC in Brussel op dinsdag 9 mei aanstaande.

Op deze dag presenteert de European Commissie samen met sprekers uit de algenindustrie en de NEN het rapport van de CEN/BT Working Group 218 over de impact van standaardisatie van algen in Europa. Er is met deze werkgroep een jaar gewerkt aan het rapport dat op 15 februari is afgerond. Industrieën als food, feed, chemical, cosmetics en biofuels hebben allemaal interesse om algen als grondstof in te zetten, maar daarvoor zijn Europese standaards heel belangrijk!

In de middag staat een discussie over de toekomst gepland. Iedere aanwezige kan hierin een rol spelen, óók in vervolgonderzoek, er wordt een nieuwe werkgroep opgesteld. Geïnteresseerden kunnen deelnemen tegen een vergoeding en er is plaats voor maximaal 40 personen om interactie mogelijk te houden. Meer informatie en het programma vindt u op de website.