Gezond eten voor iedereen

Gezond eten voor iedereen

Mijn missie om meer mensen gezond te laten eten komt op TV! In Corona-tijd worden nieuwe initiatieven geboren; ik ging nadenken over mijn passie en wat ik echt belangrijk vind en hoe ik daar een bijdrage aan kan leveren.

Sinds september 2020 ben ik de voorfietser van de Kromme Rijnstreek voor ‘Fietsen voor m’n eten’. Het is geweldig om mensen in mijn eigen regio in beweging te krijgen en gezonder te laten eten! Ik wil ‘Fietsen voor m’n eten’ naar een hoger level brengen en me inzetten om de lokale community te laten groeien.

Hoe mooi is het dan ook dat de redactie van het RTL 4 / RTL Z televisieprogramma “Zo kan het ook” mij benadert om een opname te maken van mij als ondernemer in de organisatie van events in combinatie met mijn passie voor (lokaal) food! Dat lijkt me super omdat ik daarmee een nog veel groter bereik krijg voor mijn missie en bekendheid kan creëren voor de Kromme Rijnstreek en haar aanbod.

Meer lezen?