Presenting the team

Presenting the team

Teamwork makes the dream work! Building on Events is allang niet meer een “eenpitter”. Samen met een team zorgen wij ervoor dat de projecten succesvol verlopen. Christie ken je waarschijnlijk al, maar ken je de rest van het team ook?

Inge, organisatie & business support

Mijn naam is Inge van der Zwaag en met mijn bedrijf IvdZ Business Support ondersteun ik Christie met de organisatie van de EABA Algae workshops. Na ruim 10 jaar geleden te hebben samengewerkt, vind ik het een fantastische uitdaging om nu samen te mogen werken voor deze workshops. Ik vind het erg leuk om te plannen, organiseren en alles te regelen om een event heen. Heel veel zin om samen te werken aan de komende 12 workshops!

Emma, communicatie

Mijn naam is Emma en als freelancer ondersteun ik Christie al 4 jaar op het gebied van communicatie. Zo maak en onderhoud ik de diverse websites (buildingonevents.com, relaxinspain.nl, meetingspain.nl, beurstours.nl, algaeworkshops.org), plan ik social media posts, maak ik de nieuwsbrieven gereed en ontwerp ik grafisch materiaal zoals banners en flyers. Omdat Christie ondernemend is en initiatiefnemer bij verschillende projecten, denk ik bij nieuwe ideeën ook mee over strategische en praktische zaken. Hoe kunnen we dit project het best communiceren, hoe geven we dit vorm op een website? Welke functionaliteiten komen daar bij kijken? Welke tools zijn handig? Deze betrokkenheid en diversiteit is erg leuk. Het is fijn om Christie te ondersteunen bij haar verschillende projecten. Een prettige samenwerking die ik erg waardeer!

Benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen?